Update Wederopbouw

Jongens wat een week! Van volop in de voorbereiding op het seizoen zitten en bijna gaan opbouwen tot een telefoontje krijgen dat je tent in de fik staat. Je kunt je voorstellen dat we van de ene uiterste emotie in de andere vliegen.

Zoals beloofd hier de wekelijkse update. We streven ernaar om elke vrijdag een blog online te zetten zodat iedereen op de hoogte blijft van de vorderingen omtrent de wederopbouw.

First things first. Afgelopen week zijn we vooral bezig geweest met praktische zaken; hoe is het vuur ontstaan bijvoorbeeld (nog steeds geen uitsluitsel over) en zijn we voldoende gedekt door de verzekering (dit ziet er over het algemeen positief uit). Nu is het zaak om te inventariseren wat we nog wèl hebben en wat er allemaal verloren is gegaan. Van daaruit kunnen we bepalen wat de volgende stap wordt om een nieuw paviljoen te realiseren.

Door al deze praktische rompslomp zijn we er nog niet aan toegekomen om de gigantische stroom van steunbetuigingen en hulpaanbiedingen te beantwoorden. En dan bedoel ik echt GIGANTISCHE stroom. Ongelofelijk!! We wisten natuurlijk van het bestaan van het Woodstock “gevoel”, maar dat het zoveel teweeg kan brengen gaat onze stoutste dromen te boven. Zodra de storm een beetje is gaan liggen gaan we alles verzamelen en ook zeker beantwoorden.

We zien aan alle kanten ook particuliere initiatieven uit de grond schieten, variërend van een benefietavond tot parasol inzamelacties en crowdfunding. Wij zouden jullie willen vragen om ons van jullie plannen op de hoogte te houden via wederopbouwwoodstock@gmail.com. Dit betreft ook alle andere zaken en hulp met betrekking tot de brand. In dit vroege stadium is het beter om wat voorzichtig te zijn met geld inzamelacties aangezien we nog geen overzicht hebben van wat er nodig is. Niet dat we jullie hulp niet appreciëren, integendeel!

Maar goed, tot zover voor deze week. Tot volgende week voor een nieuwe update

Brand 35

Brand 17

2016-01-19 14.39.30

Woodstock69