Update Wederopbouw #3

Het is even stil geweest vanuit onze kant. Al het papierwerk nam veeeeeel meer tijd in beslag dan we hadden voorzien en dat resulteerde in een hoop vertraging. Maar geduld is een schone zaak en dat heeft godzijdank zijn vruchten afgeworpen. Inmiddels is de eerste voorschot uitkering van de verzekering namelijk een feit en zijn de containers besteld! Het eerste veldwerk op het strand zelf is gedaan dus de trossen zijn los en we gaan volle kracht vooruit het nieuwe seizoen in!

De komende weken staan nu volledig in het teken van de grofbouw, oftewel de containers zo aanpassen dat ze kunnen gaan fungeren als paviljoen. Het dak verhogen, wanden erin zetten, elektriciteit aanleggen, you name it. Vervolgens gaat het hele zwikkie op transport naar het strand en wordt de puzzel daar in elkaar gezet. Hierna is het zaak om de deco compleet te maken, een likje verf aan te brengen hier en daar en de tent weer te gaan inrichten. Barren, restaurant, keuken, podium, toiletten, alles…

Maar ondertussen heeft onze Steef natuurlijk niet stil gezeten. Zijn hoofd is een fust waar een hele hoop ideeën in borrelen en waar uiteindelijk een aantal definitieve plannen uit distilleren.  Hier en daar worden ideeën geopperd, bijgesteld en afgekraakt. Met een heel leger van handige knutselbinkies is hij elke dag druk bezig met het uitvoeren van zijn ideeën en het voorbereiden en maken van de decoratie, het bouwen van de bar en het bedenken van de uitstraling van de tent. Hoe het er dit jaar uit gaat zien is voor ons ook nog een verrassing maar het kan niet anders dan spectaculair worden.

Maar nu iets waar iedereen natuurlijk uiteindelijk op zit te wachten. Wanneer is nu de opening? Komt ie: We beginnen ons mega HEROPENINGSWEEKEND op vrijdag 3 juni! We gaan ons uiterste best doen om jullie het gaafste openingsweekend to date te geven, zoals jullie natuurlijk van Woodstock gewend zijn. En met een beetje geluk is het ook nog eens super mooi weer.

Voor diegenen die niet zo lang kunnen wachten, op 11 maart is er weer een feestje bij BRET in Amsterdam. Na onze heerlijke samenwerking tijdens ADE waren we er al snel over uit vaker samen te gaan werken. Resulterend in een nieuw concept gesteund door Woodstock, genaamd: likeminded, waar o.a. Tsepo en Love over Entropy zullen spelen. Verwacht een lekker intiem feestje in deze te gekke nieuwe tent met een waanzinnig soundsystem om jullie de geluidskwaliteit te kunnen bieden die je van Woodstock gewend bent!

Dank jullie wel voor alle steun en trouwe support de afgelopen weken, echt te gek!  And as always: SEE YOU AT THE BEACH, YIHAA!

f22821375cced84bfd8045569c19b038

 

Woodstock69