Update Wederopbouw #2

Zoals jullie je misschien kunnen voorstellen brengt het nogal wat administratieve rompslomp met zich mee als je tent in de fik vliegt. En daar gaat een hele hoop tijd inzitten. Tijd die we veel liever willen gebruiken voor het ontwerpen van een nieuw Woodstock.

Maar gelukkig hebben we iemand die ons enorm helpt met de afhandeling van al deze zaken. Daarbij doen alle betrokkenen van de verzekering ontzettend hun best om alles zo snel mogelijk voor ons te regelen. Er zit dus schot in de zaak!

Hierdoor kunnen wij ons weer volledig richten op de wederopbouw! We zijn dan ook druk bezig met het ontwerp van het “nieuwe” Woodstock! Zoals Cruijff ooit zo mooi zei; “Ieder nadeel heb z’n voordeel”. En zo ook in dit geval. Het voordeel is natuurlijk dat we de tent precies zo kunnen neerzetten dat alles optimaal werkt. De barren, het restaurant, het podium, alles. We zijn dus lekker aan het tekenen, bouwen met Duplo om alles uit te proberen en brainstormen over het uiterlijk.
En Steef zou Steef niet zijn als hij niet al als een gek allemaal tweedehands winkels, groothandels en allerhande curiosa shops door het hele land aan het afstruinen is voor mooie en unieke spullen. De verzameling van 23 jaar is dan wel in de as gelegd, dat wil niet zeggen dat hij stopt met verzamelen natuurlijk. Dit zit hem nou eenmaal in het bloed. En bloed gaat waar het niet gaan kan dus de eerste “prullaria” is alweer in huis!

Kortom, we zijn vol goede moed en barsten van de energie om mooiste tent van westkust voor jullie neer te zetten!

Volgende week hopelijk meer nieuws over de verwachtte openingsdatum. Voor nu is het nog gissen.

IMG_9668

Woodstock69