Update Wederopbouw #5

Oh jongens, nog maar vier nachtjes slapen en dan gaan we eindelijk los!
Hoewel, slapen. Op dit moment werken we dag en nacht door om alles op tijd af te krijgen voor de opening. We doen echt ons uiterste best, maar vergeef het ons als er hier en daar nog iemand met een boormachine tussen het feestgedruis rondloopt of er her en der nog geklust wordt.

Maar allemachtig jongens, wat wordt het mooi! De nieuwe barren zijn echt te gek, en super praktisch. We kunnen jullie nog sneller voorzien van een heerlijke koude versnapering. De keuken heeft een hele nieuwe look gekregen met een prachtig raamwerk, zodat je precies kunt zien wat cheffie Patric allemaal voor je staat klaar te maken. Het restaurant heeft openslaande deuren naar het strand en het terras wordt overdekt door een enorme pergola. Precies zoals je het wilt als je op het strand zit; alsof je op vakantie bent…

Verder hangt heel de hut vol met allerlei gekke dingetjes, prullaria en nieuwe herinneringen, zoals je dat van ons gewend bent. Gaan jullie maar lekker op ontdekkingstocht aanstaand weekend!

IMG_0708

Daarover gesproken. De vrijdag is volledig uitverkocht. Er zijn ook geen tickets meer beschikbaar aan de deur, helaas. Bellen, mailen, appen en in je slaapzak voor de poort liggen heeft geen zin want helaas is vol in dit geval ook echt vol.

Maar deze zaterdag is iedereen welkom om zich muzikaal even lekker door elkaar te laten schudden door de 10-koppige brassband Gallowstreet! Deze opkikker is precies wat je nodig hebt om genoeg energie te krijgen om zondag je weekend af te toppen met de sets van Hunee & Gerd Janson. Hiervoor zijn online nog kaarten beschikbaar en zondag aan de deur. Als dat geen top openingsweekend is weet ik het ook niet meer!

Zorg ervoor dat je op tijd binnen bent Zaterdag en Zondag, want het kon weleens vroeg druk worden!

 

Na het weekend beuken we natuurlijk keihard het nieuwe seizoen in met op woensdag de eerste Woodstock Live van het seizoen met Dandana en Torii.

Zaterdag is het de beurt aan de eerste editie van MRKT van 2016. Een heel paviljoen vol met kramen waar je de mooiste, gekste, gaafste en lekkerste dingetjes kunt scoren. Alles opgeluisterd door live muziek, fijne beats en blije gezichten.

Zondag 12 juni presenteert Soiree aan Zee ÂME die een liveset van 1,5 uur neer zal zetten. Hij wordt vergezeld door zijn labelbuddy Marcus Worgull en Paradigm resident Malbetrieb om de dag helemaal fijn te maken.

Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin in aankomend weekend en kunnen niet wachten om onze prachtige nieuwe stek aan jullie te showen! En zoals het er nu uitziet zit het weer ook mee, dus niks kan meer fout gaan wat mij betreft.

See you at the beach!!

IMG_0707

Woodstock69