Woodstock Live: Supermoon + Morado

Woodstock Live presents:

Supermoon
MORADO

De eerste maand van Woodstock Live sluiten we af met de onmiskenbare ‘Moonstruck Future Funk’ van Supermoon & pysychedelische pop van MORADO. Beide bands voelen echt als de perfecte match met Woodstock if you ask us!

Supermoon – Het fenomeen Moonstruck Future Funk: Een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan drie de vocalen voor hun rekening nemen.
Elk bandlid heeft een groot aandeel in het componeren van de songs, wat altijd tot een uniek resultaat leidt.
Bands als Crosby, Stills & Nash, Jon Cleary, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien.

Eind maart 2017 verscheen de debuut EP ‘What About It’ waarvan de single in première is gegaan op NPO Radio 2.
In 2017 tourde Supermoon door heel het land en bracht de band op circa 40 festivals een sprankeling en extase teweeg bij zowel publiek als bij elkaar. Begin 2018 staat er een nieuwe single gepland.

MORADO – Een vijfkoppige, psychedelische pop band. Geïnspireerd door de jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci-fi, klinken hun nummers als een kleurrijk, buitenaards oerwoud.
Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

FREE ENTRANCE


wo 30 mei
at 19:00


Woodstock69