Avi on Fire + Blue Marble

Strandjutten at Woodstock'69: Avi on Fire + Blue Marble

Voor de tweede editie van Strandjutten hebben we samen met Friendly Fire weer 2 fijne bands weten te strikken. 20 juni, dus lekker volop zomers weer if you ask us!

AVI ON FIRE – “Eigenwijze indiepop, catchy songs en elke show een feestje.”
AVI ON FIRE is de formatie rond zanger en schrijver Bram Wesdorp die sinds een jaar zijn verschijning maakt in de Nederlandse muziekscene. Wesdorp verkent de grenzen van de alternatieve indiepop; een frisse sound, gelaagde teksten verpakt in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. Debuutsingle ‘Pearls’ werd nationaal én internationaal zeer goed ontvangen en vergaarde ondertussen meer dan een miljoen streams. In september 2016 werd de band gekroond tot 3FM Serious Talent en volgde er een zeer succesvolle Popronde. In 2017 stond de 6-koppige band die Wesdorp inmiddels rond zich heen verzameld heeft op Eurosonic Noorderslag, in het voorjaar tourde de band door de kleinere zalen van Nederland en was AVI ON FIRE de gehele zomer te zien op meer dan 20 festivals. Een half jaar na het uitbrengen van de eerste EP ‘Win’, wederom in samenwerking met producer Thijs van der Klugt, is er nu de laatste hand gelegd aan een tweede EP, waarvan de eerste song dit najaar het licht zag en er nu een eerste echte single komt: ‘Avalanche’. Een verdieping in sound op het bekende spoor; denk aan bands als The Wombats, Foster The People, en Phoenix met hier en daar een knipoog naar disco. De band zal in het voorjaar met de tweede EP op zak weer de zalen langstrekken.

Blue Marble – Deze 4-koppige band uit Utrecht bestaande uit Jeroen de Heuvel (Keys + Synth Bass), Niels Nuiver (Drums), Manuel Reijn (Guitar) & Marleen Langevoort (Vocals) maakt psychedelische pop.

FREE ENTRANCE


wo 20 juni
at 19:00


Woodstock69