Foodstock Live presents YĪN YĪN x PVC

Our restaurant Foodstock is known for it’s exotic dishes. But every Wednesday of the season we’re doing some extra special.
Together with our chefs we created a delicious menu and invited some of the finest live musicians to support the evening.

The menu for this edition (€12,50):

Expect some fresh vegetarian and fish/meat options catered to the likes of the Yīn Yīn crew!

 

In samenwerking met Paradiso presenteert Foodstock Live YĪN YĪN op het strand in Woodstock Bloemendaal. YĪN YĪN is het project van Yves Lennertz en Kees Berkers. In de zomer van 2017 besloten de twee hun voorliefde voor genre-overschrijdende muziek te delen en samen nummers op te nemen. De twee muzikanten lijken hun inspiratie voornamelijk te halen uit Aziatische psych en funk uit de jaren ’60 en ’70, maar draaien hun hand niet om voor ook invloeden uit disco, elektronisch en wereldmuziek.

Het resultaat is een zeer aanstekelijke dansbare mix die uitermate geschikt is voor een Paradiso Vinyl Club release, in de zomer, op het strand. Daarom brengt YĪN YĪN op 26 juni via Paradiso Vinyl Club een exclusieve single op 7” vinyl uit in Woodstock ‘69 in Bloemendaal. Op de single staan de nummers One Inch Punch en The Grey Chamber Of Hinachō Otome (PVC029). De single is verkrijgbaar voor leden van Paradiso Vinyl Club en te koop tijdens de show in Woodstock ‘69.

Toegang tot dit concert is gratis. Voor en na het concert zal het team van BLiP Agency plaatjes komen draaien.

Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.
Locatie: Woodstock ’69, Zeeweg 94, Bloemendaal
Meer informatie: https://paradi.so/yinyin-pvc


wo 26 juni
at 19:00


Woodstock69