Damian ''Jr. Gong'' Marley on the beach

Gepresenteerd door Patronaat, Woodstock ’69 en Reggae Vibrations.

+ support + Reggae Vibrations DJ’s

‘Down in the streets, they call it merther’! Wanneer je deze lyrics hoort, op welke plek dan ook, zingt vrijwel iedereen deze uit volle borst mee. Met ‘Welcome To Jamrock’ sloeg Damian ‘’Jr. Gong’’ Marley (zoon van Bob Marley) in 2005 een regelrechte hit en is sindsdien een gerenommeerd artiest binnen de reggae scene. Patronaat, Woodstock ’69 en Reggae Movement presenteren op 5 juni de reggae legende hemzelf op het strand, bij Woodstock Bloemendaal.

Damian ‘’Jr. Gong’’ Marley werd in het begin van zijn carrière altijd gezien als de jonge veteraan, nu kan hij zich rustig scharen onder de oude garde in de game. Zijn muziek maakt hij met zijn hart op de tong, waarbij zijn liefde voor de muziek en cultuur duidelijk naar voren komen. Tot op de dag zet hij de legacy van zijn vader voort. In 2017 kwam zijn meest recente werk ‘Stony Hill’ uit, een album waarin hij terug gaat naar de plek waar hij opgroeide. Volgens ons is er geen betere match te vinden qua locatie en artiest, hier moet je bij zijn.

Tickets on sale via: http://bit.ly/WSxDamianMarley

€ 44,50 vvk / € 47,50 deur

Tijdschema:
17:00 open
17:00 – 19:00 Back A Wall (DJ-set)
19:00 – 21:00 Reggae Barbie (DJ-set)
21:00 Damian “Jr. Gong” Marley
Het tijdschema is onder voorbehoud.

Honger? Het is mogelijk om in Woodstock ’69 te eten. Hiervoor moet wel gereserveerd worden. Kijk voor alle informatie op www.woodstock69.nl

Let op! Dit concert vindt plaats in Woodstock ’69, Bloemendaal aan Zee, Zeeweg 94, tent 7. Deze locatie betreft een buitenlocatie aan het strand. Voor informatie over het adres, bereikbaarheid, parkeren, en overige praktische zaken kunt u terecht op www.woodstock69.nl. Bij overige vragen kunt u ons mailen op info@patronaat.nl.

Let op: dit is een openluchtconcert. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Woodstock ‘69 zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Woodstock ‘69. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.


wo 5 juni
at 17:00


Woodstock69