Club 3voor12 Noord-Holland X Woodstock live

Bij volop zomer hoort een zomerse editie met de voetjes in het zand. Daarom gaat Club 3voor12 Noord-Holland na toffe edities bij Podium de Vorstin en Patronaat door naar de volgende locatie: beachclub Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand. Uiteraard hebben we er ook een zomerse line-up voor je bij bedacht: Tom Catnip, PONCHO en Surf Aid-Kit komen zorgen voor tropische vibes. Laat je schoenen thuis en kom dansen!

Tom Catnip
Afgelopen voorjaar bracht de band haar debuutsingle ‘Dehydration’ uit en sindsdien hebben we zin in nog veel meer Tom Catnip. Deze drie mannen uit Haarlem delen hun ervaringen over de liefde in scherp geschreven popsongs op een bedje van jaren 60 psychrock.

PONCHO
Deze vier jongemannen uit Alkmaar hebben net hun debuut EP ‘Juice’ de wereld in geslingerd, die ze presenteerden in de Sugarfactory. Met hun psychedelisch indierock geluid brengen ze je tijdens deze Woodstockeditie in hogere sferen.

Surf Aid-Kit
Dansen, dansen, dansen! Met het tropische geluid van Surf Aid-Kit is het onmogelijk om stil te blijven staan! Het Amsterdamse vijftal speelde de afgelopen jaren op verschillende feesten en festivals en komt met haar fijne surf sound een feestje bouwen deze avond.

Entree = gratis!

Ontwerp banner: Vetica


wo 15 augustus
at 17:00


Woodstock69