Woodstock69 in vlammen opgegaan

Gisteravond (18 januari j.l.) heeft een grote brand op Camping Bloemendaal het grootste gedeelte van het paviljoen en de gehele inventaris van Woodstock
verwoest.

De brand begon rond 19:00 uur op de camping waar Woodstock in de winter staat opgeslagen. Er werd al vrij snel opgeschaald naar een grote brand waardoor ook korpsen uit omliggende gemeentes uitrukten. De brandweer heeft er alles aan gedaan om spullen te redden, maar helaas is alles in vlammen opgegaan. Er wordt door politie met ondersteuning van een forensisch team gezocht naar de oorzaak van de brand. Hier valt op dit moment niets over te zeggen. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

Wij willen iedereen enorm bedanken voor alle steunbetuigingen, het medeleven en alle aangeboden hulp. Dit sterkt ons enorm en is echt hartverwarmend.

Hoe nu verder?
De voorbereidingen voor aankomend seizoen waren al in volle gang en de bouw ging bijna van start. Wij zijn met ons hele team hard aan de slag om Woodstock69 nog dit seizoen uit de as te laten herrijzen. Maar helaas gaan wij door deze tegenslag onze openingsdatum van 25 maart niet halen.

Wij zullen iedereen op de hoogte houden van de vorderingen via ons blog op de website, woodstock69.nl/blog/.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes van Elteren via marloes@woodstock69.nl

Woodstock69