Klaar voor de zomer!

Wat was het weer een lange winter mensen, poeh poeh poeh.. Maar na een halve scheurkalender verder is het dan weer zover, die verrekte wintertijd laten we achter ons en hoppatee, zomertijd erin! En dat betekent dat het zomerseizoen en dus het strand, de zon, de zee, zwemmen en man noem het allemaal maar op, ook weer dichterbij komt. En dat betekent, de deuren van Woodstock gaan weer open!! Yehesssss :)

En het was zwoegen voor onze bouwploeg om ook dit jaar weer een kunstwerk af te leveren. Al ruim 8 weken zijn deze helden in weer & wind bezig om Woodstock op te bouwen. En zeg nou zelf, het resultaat mag er zijn hoor, chapeau chapeau!

Bij een opgebouwd Woodstock hoort natuurlijk ook een openingsfeest. Vrijdag de 27ste was het weer zover, het moment waar we eigenlijk stiekem vorige zomer al naar uitkeken. Gewapend met maskers en de zon in ogen liep het terrein vol en werd er tot in de late uurtjes gedanst op het strand en in de hut. Heerlijk.

Na die fantastische opening werd het weerbeeld buiten wat onstuimiger. Maakt natuurlijk niet uit, Steef maakt het net zo gezellig binnen in Woodstock voor de diehards die de (halve) storm trotseerden. Voor zondag niet anders. Na een lunch die zijn gelijke niet kent werd er op een intieme manier een start gemaakt van de zondag feesten. Thumbs up naar Daan Donk, Erik Sebastiaan, Melon, Frits Wentink, JP Enfant & Carlos Valdes voor het fantastische plaatjesgeleg.

Om het af te sluiten, allemaal bedankt voor een heerlijke openings weekender. Als dit een voorbode gaat zijn voor het te komen seizoen, knijpen wij alvast lekker in onze handjes!

 

<3 Woodstock

Woodstock69