Monkey Business en Woodstock presenteren; Save me at the beach

Samen met Monkey business organiseren we aanstaande zaterdag 6 Juni SAVE ME at the beach. Waad jezelf in een groot tropisch apenfestijn!

Monkey business is een stichting die opgericht is op 23 Maart 2003 en zij steunen drie organisaties op Borneo en Sumatra om de uitstervende orang-oetan te beschermen. De organisaties vangen de dieren op, rehabiliteren ze en zetten ze uit in beschermde gebieden. Monkey business geeft deze organisaties financiële ondersteuning en werkt in Nederland aan bewustwording over de oorzaken van het uitsterven van de oerang-oetan. Hun filosofie luidt; “feel good, do good”.

De stichting strijdt door middel van leuke acties en evenementen. Zo zijn er ieder jaar SAVE ME feesten met optredens van bekende DJ’s. Alle partijen werken geheel belangeloos mee aan deze evenementen en de opbrengsten gaan naar het beschermen van de oerang-oetan en zijn leefgebied.

0U9A2272

Monkey Business wordt volledig gefinancierd door eigen fondsenwerving. Monkey Business favoriete partner is Woodstock. Ze geven dan ook aan heel blij te zijn met het steeds jaarlijks terugkerende benefiet evenement op het strand. Ook hebben ze vaak samengewerkt met organisaties zoals Click en Apenkooi en met veel verschillende artiesten en kunstenaars.

Hun twee geliefde ambassadeurs zijn Anna-Alicia Sklius en Egbert-Jan Weeber. Anna-Alicia is vaak host tijdens de evenementen net als aankomende zaterdag en Egbert-Jan draait ook vaak op SAVE ME feesten.

Monkey Business voornaamste doel is om elk jaar meer goeds te doen voor de oerang-oetan en het regenwoud. Ze willen dus elk jaar blijven groeien met de inkomsten en de kosten verlagen. Hun grootste ambitie is om de oerang-oetan niet uit te laten sterven en het regenwoud te behouden op Borneo en Sumatra.

Ik vroeg hen naar hun leukste apenactie tot nu toe en dat was een promotie film waarbij ze in apenpak diverse apenstreken gingen uithalen in Amsterdam. Zo kregen ze van alles voor elkaar. Zelfs een gratis piercing in de tepel van het apenpak door een piercing studio.

Monkey Business kan alle hulp goed gebruiken dus ben jij een echte apenliefhebber, opzoek naar een leuke stageplek of wil jij je steentje bijdragen? Neem dan contact met ze op!

Aanstaande zaterdag zijn ze weer te bewonderen bij ons op het strand met een heerlijke line up:

Eelke Kleijn
Patricia Baumel
William Kouam Djoko
Pelle B2B Roon
Like band Gosto

Tot dan!

Before and after 1

 

 

Woodstock69