The beach is burning!

Geloof ons maar, wanneer we zeggen: Dit gaat je laatste dans van deze zomer worden. We willen het niet te dramatisch en emotioneel maken maar willen jullie er gewoon op attenderen dat 20 september écht de laatste dag van de zomer is. Bijna, bijna moeten we het strand verlaten en weer binnen dansen. Maar not quite yet! Laten we één van de laatste weekendjes nog samen op het strand genieten.

We hebben een speciaaltje voor jullie uit onze mouw geschud. Carlos Valdes en Sandrien, all day long zomerse house. Doen we gewoon. En als kers op de taart zijn de kaartjes te verkrijgen voor een tientje. Graag gedaan. Duidelijk gaat dit een hele gezellige bende worden. Het kan ook eigenlijk niet anders. Dit duo is berucht en befaamd voor hun lange, energieke sets waar de house en techno juweeltjes je om je oren geknald worden. Met hun gezamenlijke avond ‘Is Burning’, dé gaynight voor echte muziek liefhebbers, hebben ze ooit de Trouw laten branden. Tegenwoordig hosten zij hun avonden in de Cruquiusgilde en wie er ooit bij mocht zijn, die weet wat er gebeurt wanneer deze twee vrienden voor het leven de decks mogen delen. Lange nachten, waar het niet uitmaakt wie je bent als je maar de moves hebt, waar geen zitplaats wordt benut en waar je beter je meest comfortabele schoenen aan kan hebben.

De drukke levens van deze twee internationaal veel geboekte DJs laten het maar een paar keer per jaar toe dat zij samen de dansvloer kunnen rocken. We zijn blij dat ze de tijd hebben kunnen vrij maken en één van deze speciale sets bij ons komen spelen. 6 uur lang gaan zij jullie voorzien van het fijnste wat hun platen collecties te bieden hebben. We hopen jullie allemaal op het strand te zien, happy faces all over the place!

Woodstock69